КОИ СМЕ НИЕ?

Създадохме Тралалинк през 2011 г., когато вече имахме достатъчно опит в уебдизайна, програмирането и поддържането на интернет страници и приложения, натрупан в дългогодишен стаж в големи IT компании. От тогава сме осъществили над 100 проекта – български и международни – за уебстраници, мобилни приложения, онлайн магазини и други онлайн решения  за клиенти, които работят в сферата на производството, транспорта, строителството, продажбите, медиите, професионалните услуги. Ние можем да изработим търговски, имиджови, представителни и портални интернет страници, подкрепени с бърза и надеждна поддръжка.

Иво Галов
Иво ГаловУправляващ Партньор
Нели Караджова
Нели КараджоваУправляващ Партньор

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Като фирма, специализирана в изработката на интернет-страници Тралалинк успява да съвместни капризите на клиента и новостите в уеб дизайна по начин, който да задоволи и поръчителя и изпълнителя. В крайна сметка винаги се стига до един продукт, с който всяка фирма би искала да се похвали пред клиентите си.
Техните идеи са оригинални, действията им бързи, което прави съвместната работа забавление, а не задължение.
Предлага най-добрите решения за успеха на всеки клиент. След предаването на проекта, Тралалинк остава на разположение и във всеки един момент е готова за надграждане и подобряване на изпълненото.
Благодарение на професионалното отношение и отличният краен продукт след първия завършен проект възложихме на Тралалинк още един, който стана дори по-добър от първия. Това е достатъчна атестация за техния труд и творчество.
Красимира Пастирова, Майчин дом
През лятото намерих Иво и Нели от Тралалинк. Срещнахме се. Пихме кафе. Май доста време не успяхме да се разделим. Знаех, имах усещането, че те ще направят точно това, което искам. И го направиха. Бързо. Даже светкавично. С много бърза и лека комуникация. С много смях, защото работим това, което най-желаем и в което сме истински добри.

Всичко, което ми предлагаха, ми харесваше. Защото се поставиха на моето място. Защото разбраха какво искам и какво е важно за мен. Защото вложиха сърце и душа в работата си. Защото са смели и имат щури идеи. И защото са изключителни професионалисти.

И с много специална благодарност към Нели, която дава крила и е извор на неизчерпаемо вдъхновение!

Калина Симидчийска, Career Speeder
Изключително силна и адекватна подкрепа! Толерантност! Даващи нужното време и пространство, за да се случи съвместната ни работа! Ценни професионални съвети и насоки за създаване общата визия на сайта! Търпение и любов при оформянето на всеки детайл! И крайният резултат – по-добър от очакваното!
Маринела Конова, Konova Style
Общите проекти на България Он Ер с Тралалинк започнаха още от самото създаване на компанията, като работата с екипа на дръжеството е удоволствие. Задачите се изпълняват навреме, а всеки каприз е удовлетворен до посления детайл. Отношението на Тралалинк към поетите ангажименти заслужава адмирации, а умението да накарат клиента си да се почувства единствен гарантира бъдещите ни бизнес взаимоотношения.
Алерксандър Маринов, Bulgaria On Air Media Group

Работим с клиенти от цял свят

България, Франция, Швеция, Румъния, Великобритания, САЩ, Китай, Гамбия.