Project Description

Фронтсайд ООД  е българска инвестиционно-строителна компания и вече има над 12 500 кв. м. застроена площ. Успешно реализираните проекти и новаторският подход в проектирането и осъществяването на обекти ги утвърждава на пазара като стабилно развиваща се и иновационна компания, ориентирана към съвременните изисквания на клиентите си с акцент върху природната среда като качествен начин на живот.

Разположен в подножието на Витоша, в един от най-красивите и спокойни квартали на столицата, комплекс COTTAGE APARTMENTS – Драгалевци предлага десет ексклузивни жилища, съчетаващи съвременния комфорт и релаксиращата природна среда в непосредствена близост до града.

Ние в Тралалинк разбираме колко е важно за една фирма в бизнеса с недвижими имоти да има красив, стилен и правилно изработен уебсайт, който да показва един определен обект от портфолиото на фирмата.

Микросайтът, разработен специално за Cottage Apartments – Драгалевци, съдържа основната информация за фирмата – история, философия и концепция, но основният фокус пада върху един определен продукт. Търговската цел на страницата е постигната посредством детайлно представяне на къщите с флор планове, интрериорни и екстериорни снимки, които добавят стойност към преживяването на посетителите на сайта с цел утвърждаване на марката.

Екрани от сайта