Project Description

„Интернет се превръща в градския площад на едно глобално село“, казва Бил Гейтс.

Градски площад? Село? А има ли изобщо хора в интернет?

Откакто дигиталният свят започна особено много да прилича на физическия (дори да го измества), казусът  „очовечаване на уеб-а“ става много актуален. Хората обичат да взаимодействат помежду си в интернет, което повдига редица въпроси:

Има ли живот в онлайн присъствието на бранда?

Успявате ли да изразите себе си онлайн?

Успявате ли да се свържете с хората посредством интернет сайта си?

Достатъчно гъвкави ли сте?

Днес интернет потребителите, както сме свикнали да се наричаме, а всъщност не сме профили, а живи хора, искаме да общуваме с марки, които предават човешки чувства и емоции. С други думи, хората искат да посещават уебсайтове на фирми, които имат личност.

С тази задача дойде при нас Калина – собственик на Career Speeder, коуч, фасилитатор и създател на програми за подкрепа и развитие на личността.

Постигнахме го по най-сигурния начин. Използвахме уеб герой.

Той е забавен, игрив и цветен. Участва в различни сценарии и веднага хваща окото.

Той има лице, което изразява емоции и нищо чудно да го харесате.

Той говори с езика на тялото си. Понякога му е трудно, но върви нагоре, действа, не спира.

Така сайтът се сдоби с талисман, който гарантира, че независимо на какво ще те подложи Калина по време на обученията си, ще оцелееш и още повече – ще научиш, ще се забавляваш, ще експериментираш и ще бъдеш щастлив с това, което работиш.

Структурата на сайта също е много приятелски настроена. Създадохме отделни секции, които напълно отговарят на нуждата от постоянно обновяване и актуализация на съдържанието на сайта.

В секция „Кои сме ние“ се съдържа информация за фирмата и екипа от водещи, които организират, водят и участват в обученията.

В секцията „Какво правим“ регулярно се публикуват проведените корпоративни обучения,  индивидуално разработени за всеки клиент.

В „Какво предстои“ може да бъде намерена информация за предстоящите, отворени за всеки, уъркшопи. Те са интуитивно разположени и в тематичния слайдър на началната страница, за да бъдат на един клик разстояние.

„Напоследък“ и „Препоръчваме“  дават поле за изява на самата собственичка – тук тя ще публикува статии за това, какво се случва с нея, какво я впечатлява и вдъхновява.

На пръв поглед това е обичайната, вече станала задължителна, служебна информация за фирмата и нейната дейност, но тук тя е представена по индивудуален и неповторим начин. Не липсва закачка и добра доза хумор, както и себеизразяващ личен елемент във всяка от статиите.  Тук дори „скучната“ страница Контакти плува в розови облаци.

Екрани от сайта